La Garrotxa no descarta portar Telefónica davant el Síndic pels talls d'internet i problemes de cobertura

La Vall del Llierca ha patit quatre talls d'internet aquest 2016, alguns de més de 24 hores | La Vall d'Hostoles reclama "eliminar l'aïllament" que pateixen per la mala cobertura de mòbil

Redacció NacióGarrotxa
14 de març del 2016
Actualitzat el 18 de març a les 20:25h
Els ajuntaments de la Garrotxa estan tips del servei que ofereix Telefònica a la comarca. Es queixen de la nul·la cobertura de mòbil en algunes zones del territori i dels continus talls d'internet.

La gota que ha fet vessar el got ha estat el tall d'internet a la vall del Llierca durant més de 24 hores. Des d'ahir i fins aquest migdia, els municipis d'Argelaguer, Sant Jaume de Llierca, Tortellà i Montagut i Oix han estat sense internet. No és el primer cop que passa. La setmana passada ja va tornar a passar i és el quart cop aquest 2016.

El Consell Comarcal de la Garrotxa ha fet públic un comunicat on reclama "una solució urgent" als responsables de Telefònica. A més, el Consell no descarta "si el problema persisteix de portar el cas al Síndic de Greuges o a l'Oficina de Consum". 

Mala cobertura de mòbil a la Vall d'Hostoles

Al malestar pels talls d'internet cal sumar-hi les queixes de Sant Aniol de Finestres, les Planes d'Hostoles i Sant Feliu de Pallerols per la manca de cobertura de mòbil que tenen en determinades parts dels seus municipis. Els respectius alcaldes reclamen "eliminar l'aïllament que pateixen". 

Sant Joan les Fonts ha iniciat una campanya per elaborar un mapa dels problemes de cobertura del municipi. Per això demana els veïns que li facin arribar aquelles zones amb poca cobertura de mòbil o on hi ha problemes per connectar-se a internet. L'objectiu és detectar els punts foscos i reclamar a les respectives companyies que ho solucionin.