La Fira de l'Embotit exhaureix 200 quilos de formatge manxec

Diumenge al migdia ja no quedava cap tall del producte convidat aquest any a la fira | El bon temps ajuda a omplir el Firal i els paradistes asseguren haver venut més productes que els altres anys

Els paradistes de la Fira de l'Embotit han venut més productes que l'any passat
Els paradistes de la Fira de l'Embotit han venut més productes que l'any passat | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
14 de març del 2016
Actualitzat a les 15:52h
200 quilos de formatge manxec s'han exhaurit en menys de 48 hores. Diumenge al migdia ja no quedava cap tros del producte convidat aquest any a la Fira de l'Embotit d'Olot. A falta de tenir dades definitives, el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, assenyala a NacióGarrotxa que els paradistes han venut més que no pas l'any passat. 

Dissabte a la tarda i diumenge al matí ha estat quan s'han aplegat més persones al Firal. Un 55% dels visitants de la fira eren de la comarca i el 45% restant venien de fora, sobretot d'Osona, Vallès Occidental i Vallès Oriental. 
 

Fuets, llonganisses i botifarres han estat les protagonistes del cap de setmana a Olot. Foto: Martí Albesa


Tots els tallers que s'han organitzat a la carpa d'activitats han omplert les seves places, explica Vayreda, i fins a 68 persones s'han presentat al setè concurs d'embotits casolans. Dissabte, l'ocupació hotelera a Olot rondava el 65%, una mica més alta que un cap de setmana d'hivern habitual. 

En total, una setantena de parades han format part de la Fira de l'Embotit 2016, una vintena de les quals amb elaboradors i productors d'embotit. Una de les novetats d'aquest any ha estat un embotit singular, que els placers de la Plaça Mercat han elaborat expressament per l'ocasió. Tampoc hi ha faltat la demostració d'especejament del porc i els tallers d'elaboració de botifarres i de maridatge d'embotits. 
 

Totes les Galeries de Fotos de la Fira de l'Embotit (2010-2016)

Arxivat a