«Músiques del món» uneix el Servei de Català amb l'Escola Municipal de Música

Els dos centres organitzen un concert amb peces de vuit països, presentades per olotins vinguts d'aquests llocs

Presentació de l'activitat "Músiques del Món"
Presentació de l'activitat "Músiques del Món" | Aj. d'Olot
Redacció NacióGarrotxa
11 de març del 2016
Actualitzat a les 11:32h
L'Escola Municipal de Música i el Servei de Català d'Olot uneixen les forces amb l'activitat Músiques del Món, que se celebrarà el proper dijous 17 de març, a les sis de la tarda, a l'auditori de l'Escola de Música. Els alumnes de l'escola han assajat peces de Romania, Xina, Índia, Hondures, Rúsia, Gàmbia, Marroc i Brasil i les interpretaran davant del públic el dijous. 

El concert el complementaran els alumnes del Servei de Català d'Olot, provinents d'aquests països, que presentaran la peça i n'explicaran quatre dades per conèixer millor aquests llocs. Pels nois i noies que estudien música, l'activitat els serveix per demostrar davant el públic allò après a dins les aules i pels alumnes del Servei de Català és una excusa per practicar la llengua. 

Les activitats al Servei de Català seguiran la setmana següent amb Llengües del món, on aquests alumnes llegiran un poema amb la seva llengua materna i tot seguit el traduiran al català perquè tothom el pugui entendre. "Si nosaltres respectem les altres persones, elles també ens respecten", explica a responsable del Servei de Català, Ester Santaló, deixant clara la filosofia dels actes. 
Arxivat a