Sant Jaume de Llierca amplia la Fira tèxtil de Sant Josep

Durant tot el dia hi haurà demostracions de teixir amb teler, trobades de puntaires i concurs de patchwork, entre altres

Redacció NacióGarrotxa
09 de març del 2016
Actualitzat a les 15:40h
Sant Jaume de Llierca celebra diumenge la 23a Fira de Sant Josep, dedicada al tèxtil. Durant tot el dia, una seixantena de parades ompliran els carrers de Sant Jaume per una fira que s'ha anat fent un lloc dins el calendari popular. La tradicional trobada de puntaires espera reunir fins a 170 amants de l'art de les puntes de coixí i no hi faltaran tampoc els experts i aficionats en la tècnica del patchwork. 

Aquest any, el consistori ha augmentat un 50% el pressupost dedicat a la fira. Diumenge hi haurà tallers tèxtils per a totes les edats, animació, teatre al carrer i fins i tot es faran algunes demostracions de com s'exercia l'art de teixir en un teler. Els visitants del certamen també podran aprendre a pintar sobre les teles de seda.

L'ajuntament ha demanat als veïns que decorin els balcons i els aparadors de les botigues amb guarnicions tèxtils, amb motiu de la fira. Sant Jaume de Llierca és una població on històricament la indústria tèxtil hi ha tingut un paper molt important, d'aquí que es dediqui la Fira de Sant Josep a aquesta temàtica. 

La fira es complementarà amb una arrossada, jocs inflables, sardanes, una exposició de cotxes antics i ball amb el grup Sharazan.
 

Més informació sobre la 23a Fira Tèxtil de Sant Josep

Arxivat a