La pluja aigualeix l'Olotx2, que registra xifres inferiors a les de l'any passat

El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, es mostra satisfet "d'haver-ho salvat dignament" i assegura que els olotins s'han pogut beneficir de les cancel·lacions d'última hora a restaurants

Poca gent passejant aquest cap de setmana pel centre d'Olot
Poca gent passejant aquest cap de setmana pel centre d'Olot | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
28 de febrer del 2016
Actualitzat a les 19:27h
La meteorologia ha jugat una mala passada a la festa de l'Olotx2, un cap de setmana que es presentava excel·lent per a comerços, restaurants i botigues d'Olot. Dijous, molts d'ells ja fregaven el 100% d'ocupació i alguns restaurants tenien llistes d'espera per a poder-se beneficiar dels descomptes de 2x1. 

L'amenaça de neu, les recomanacions d'evitar desplaçaments innecessaris i la pluja que ha anat caient de manera intermitent tot aquest cap de setmana, amb 33,6 litres recollits a Olot, han aigualit la festa. Allotjaments i restaurants han tingut diverses anul·lacions i, a falta de tenir les dades definitives, l'organització calcula que l'ocupació rondarà al 75%. Són més visitants que un cap de setmana normal del mes de febrer, però menys dels que van venir l'any passat a l'Olotx2

El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, explica a NacióGarrotxa que "dintre de tot ho hem salvat dignament", ja que molts olotins s'han pogut beneficiar de les cancel·lacions d'última hora dels turistes, sobretot als restaurants. 
 

Botigues, hotels i restaurants d'Olot han fet descomptes de 2x1 aquest cap de setmana. Foto: Martí Albesa


Pel que fa a les botigues, el balanç és molt divers. Aquelles que han ofert descomptes atractius asseguren que malgrat la pluja han fet força vendes. D'altres diuen que s'ha complert la dita de carrers molls, calaixos eixuts. El que està clar és que pel Barri Vell ha passejat molta menys gent que l'any passat per l'Olotx2, hi ha hagut menys atencions a l'Oficina de Turisme i les imatges eren de carrers amb poca afluència de persones. 

Els concerts que s'havien de fer a l'aire lliure s'han hagut de celebrar tots sota cobert, tot i així alguns han congregat un bon nombre de públic, com és el cas del Lax'n'Xics d'aquest matí, on hi actuava la banda Lax'n'Busto. 
Arxivat a