Esclat busca a 60 treballadors pel nou supermercat que obrirà a Olot

El mes de juny està previst que es posi en funcionament el nou establiment al polígon de la Guardiola | L'Ajuntament defensa que no hi ha un excés de supermercats a la ciutat

25 de febrer del 2016
Actualitzat el 02 de març a les 17:56h
El grup Esclat inicia el procés de selecció de 60 nous treballadors pel nou supermercat que obrirà el mes de juny al polígon de la Guardiola, al costat de l'Hospital d'Olot. Els interessats poden apropar-se al Mas les Mates ([email protected]) a partir de la setmana que ve i el servei de col·locació de l'Ajuntament d'Olot serà qui realitzarà la preselecció. 

Totes les 60 places són indefinides i els escollits començaran a treballar entre l'abril i el maig, per formar-se en altres establiments de la cadena. A més, un cop triada la plantilla fixa, el grup té previst contractar una vintena de persones més de manera temporal com a reforç en els períodes de més afluència. 

Preocupació pels efectes sobre el petit comerç

La regidora d'Empresa i Ocupació, Núria Zambrano, assegura que no hi ha un excés de supermercats a la ciutat d'Olot i està convençuda que la nova superfície atreurà consumidors que ara van a fer la compra fora de la Garrotxa. Zambrano sí que ha expressat la preocupació de l'equip de govern pel fet que aquestes noves grans superfícies comercials puguin afectar als petits comerços del centre d'Olot. Per això defensa l'estratègia d'organitzar activitats al centre, amb l'objectiu de portar el públic cap al Barri Vell. 

Respecte als retards en les obres de construcció de l'Esclat, Núria Zambrano aclareix que es tracta d'un problema que hi ha hagut amb la llicència que concedeix la Generalitat, fet que ha endarrerit la posada en marxa. 

Portar indústries a la Guardiola

Omplir el polígon de la Guardiola és un dels objectius de l'Ajuntament d'Olot, que subratlla que no s'hi instal·laran més locals comercials. L'estratègia se centra ara en atreure indústries. Segons han explicat, d'entre les diverses empreses que s'han interessat pel polígon n'hi ha dues o tres bastant decidides a instal·lar-s'hi. Tot i així, encara no hi ha res tancat. 
Arxivat a