Detinguts dos joves d'Olot per robar en una botiga de Sant Pere de Torelló

Els pispes es van endur un portàtil, diners i productes d'alimentació

Redacció Osona.com
24 de febrer del 2016
Actualitzat a les 18:33h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el 18 de febrer dos homes, de 27 i 24 anys, i veïns d'Olot, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Els detinguts van entrar en una botiga de Sant Pere de Torelló.

Els fets van passar a les tres de la matinada del mateix dia. Els Mossos van rebre un avís del vigilant de Sant Pere de Torelló perquè acabava de veure tres persones vestides de fosc, amb passamuntanyes, un martell, una massa i un pic, i que en veure’l van fugir.

Els Mossos van iniciar una recerca per la zona i poc després van localitzar un vehicle amb tres ocupants. Aquests, davant la presència policial, van intentar fugir i els agents van poder interceptar-ne dos d’ells. Seguidament, els agents van escorcollar el seu vehicle i van localitzar un ordinador portàtil, diners, productes d’alimentació i eines.

Després de diverses indagacions, es va constatar que els ocupants del vehicle serien els presumptes autors d’un robatori que s’acabava de perpetrar en una botiga d’alimentació del municipi. Per aquest motiu els dos homes van quedar detinguts. La investigació continua oberta i centrada en localitzar el tercer lladre que va fugir.

Els detinguts van passar el dia 19 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a