La majoria d'hotels i restaurants freguen el ple absolut per l'Olotx2

Dissabte i diumenge, Olot organitza la quarta edició de la festa del 2x1 | 37 allotjaments, 40 restaurants i una seixantena de botigues se sumen a la campanya

L'any passat es van servir 9.800 menús per l'Olotx2
L'any passat es van servir 9.800 menús per l'Olotx2 | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
25 de febrer del 2016
Actualitzat a les 18:25h
A 48 hores perquè comenci l'Olotx2, pràcticament ja hi ha totes les places exhaurides. A dia d'avui, l'ocupació als allotjaments turístics està entre el 90% i el ple absolut en la majoria d'establiments. A més, una gran part dels restaurants ja no accepten més reserves i tenen totes les taules plenes, alguns fins i tot han establert un doble torn. 

Durant tot el cap de setmana, 37 allotjaments i 40 bars i restaurants ofereixen menús i nits per a dues persones a preu d'una de sola. Una seixantena de comerços de la ciutat també se sumen a la iniciativa, que és el quart any que se celebra.

Vuit escenaris gratuïts i una desena d'activitats amb 2x1

A part dels àpats i de les nits d'hotel, l'Olotx2 també comptarà amb una àmplia oferta musical amb concerts, que en un principi s'havien de celebrar a l'aire lliure però per por de pluja s'han posat sota cobert. D'entre les actuacions destaca el concert de Lax'n'busto pensat pels més petits de la casa. Diumenge, a les 12 del migdia, es podrà escoltar els Lax'n'xics. A més, durant tot aquest cap de setmana també hi haurà el Festival Mini, amb diverses actuacions al centre d'Olot.
 

Presentació de la quarta edició de l'Olotx2. Foto: Andreu Oliveras


Pel que fa a les activitats que ofereixen preus de dos per un, hi ha des de rutes en bicicleta fins a visites guiades a la casa Solà Morales, a l'església de Sant Esteve i als Museus d'Olot. A més d'una ruta pel volcà Croscat i passejades en burro i en trenet. 

L'any passat, 975 persones van fer nit als hotels i cases rurals de la comarca, que van penjar el cartell de complet, i es van servir més de 9.800 menús als restaurants que participaven de la campanya. Per gaudir dels descomptes només cal anar al web de la campanya, escollir la millor oferta d'entre totes les que hi ha i posar-se en contacte amb l'allotjament o restaurant en qüestió.
 

Galeria de Fotos Olotx2 2015 (Martí Albesa)

Arxivat a