Un joc de por és una de les nou activitats que els joves volen fer a Olot al 2016

Una assemblea a l'Espai Ideal ha decidit a què destinar 10.000 euros del pressupot municipal | Seran els joves olotins qui organitzaran les activitats escollides

Redacció NacióGarrotxa
22 de febrer del 2016
Actualitzat el 06 de març a les 17:05h

Un dels debats per decidir a què destinar 10.000 euros del pressupost de joventut. Foto: Aj. Olot


Els joves d'Olot ja han decidit com invertir 10.000 euros del pressupost municipal del 2016. D'entre les 41 propostes presentades, la més votada per la vuitantena de joves presents a l'assemblea va ser la de crear La Ciutat del Terror. Es faria enmig d'un bosc, correctament delimitat, on els participants hauran d'aconseguir superar les proves que se'ls imposin. Es tracta d'un joc per a majors de 12 anys que costaria entre 1.200 i 1.500 euros. 

En total es podran fer vuit activitats. Les altres escollides són un concert amateur a la plaça de braus amb bandes de la comarca, una desfilada de moda africana, la instal·lació de barres per fer exercicis en un parc de la ciutat, un torneig de futbol on cada jugador estigui dins d'una bombolla gegant, una gran festa de final de curs i dues activitats que ja s'han dut a terme el 2015: un torneig de futbol inclusiu i una jornada d'activitats musicals relacionades amb la cultura urbana. 

Les vuit propostes escollides les han proposat joves d'Olot i seran ells qui s'hauran d'involucrar en fer-les possible, amb l'ajuda dels tècnics de l'Institut Municipal d'Educació. És el segon any que la ciutat destina 10.000 euros del pressupost municipal de joventut a les activitats que vulguin els propis joves, triades mitjançant un procés participatiu.
 
Arxivat a