La Creu Roja reparteix 2.600 berenars a infants en risc de vulnerabilitat

GRÀFIC Durant tot l'any passat, 380 persones van utilitzar els serveis de transport adaptat de l'entitat

Redacció NacióGarrotxa
20 de febrer del 2016
Actualitzat el 03 de març a les 6:54h
Durant tot l'any passat, la Creu Roja de la Garrotxa va repartir 2.600 berenars saludables a una quarantena de nens i nenes de la comarca que es troben en risc de vulnerabilitat. Aquests infants van al Centre de Mediació on voluntaris de l'entitat els ajuden a fer els deures de l'escola i també els preparen activitats lúdiques. A més, a principi de curs reben un kit de material escolar. 

L'entitat ha presentat la memòria d'activitats del 2015 on destaca, també, que 380 avis van utilitzar el seu servei de transport adaptat. La majoria d'usuaris el van necessitar en moments puntuals o per realitzar alguna sortida col·lectiva amb altres persones grans de la comarca. Als darrers anys cada vegada més gent utilitza els vehicles de transport adaptat de la Creu Roja per aquesta finalitat, mentre que es redueix el nombre dels qui el necessiten per anar fins al Centre de Dia o per traslladar-se fins als centres especials de treball. 

Al llarg del 2015, la Creu Roja Garrotxa ha participat en diversos serveis molt variats, des de la recollida de joguines per Nadal fins al servei de primers auxilis a les Festes del Tura. A més, l'entitat també té un banc de productes ortopèdics com crosses i caminadors que deixa a aquells qui ho necessiten i fa voluntariat a les residències geriàtriques de la comarca.