Convocat un concurs de cartells perquè a Olot s'aboleixin els correbous

Les obres han d'incloure la frase "Olot és una ciutat antitaurina i amiga dels animals?" | La Fundació Fauna donarà 100 euros al guanyador

Redacció NacióGarrotxa
01 de febrer del 2016
Actualitzat a les 9:21h
La Fundació Fauna convoca un concurs de cartells per promoure l'eradicació dels correbous a la ciutat d'Olot. Fins el 29 de febrer, es poden fer arribar els originals a la seu de la fundació, a Sant Esteve d'en Bas. El cartell guanyador rebrà 100 euros com a premi. 

Les obres han d'incloure la frase: "Olot és una ciutat antitaurina i amiga dels animals?". D'aquesta manera es vol denunciar que tot i que la capital de la Garrotxa va aprovar una moció el 2004 on es declarava antitaurina i amiga dels animals, encara ara s'hi celebren correbous. 

Abans de l'estiu, l'Ajuntament d'Olot convocarà una consulta per decidir el futur dels correbous a la ciutat, segons va prometre l'alcalde Corominas. Tota l'oposició al consistori, formada per ERC, la CUP i OeC, en demana l'abolició i l'equip de govern sociovergent no té clara la postura ja que hi ha regidors partidaris de les dues opcions. Més de 6.000 persones ja han firmat una petició al web Change.org perquè s'eliminin els correbous a la capital garrotxina.
 

Bases per participar al Concurs de Cartells anticorrebous

Arxivat a