La Garrotxa prepara autocars per anar a la manifestació contra el Pla Hidròlogic

La mobilització es farà a Amposta el diumenge 7 de febrer | Òmnium i l'ANC reserven les places als autobusos

Redacció NacióGarrotxa
28 de gener del 2016
Actualitzat el 29 de gener a les 19:57h
Imatge d'arxiu d'una acció simbòlica de la Plataforma en Defensa de l'Ebre
Imatge d'arxiu d'una acció simbòlica de la Plataforma en Defensa de l'Ebre | Sílvia Berbis
La Garrotxa vol ser present a la gran manifestació que s'organitza el proper diumenge 7 de febrer a Amposta en contra del Pla Hidrològic de l'Ebre que el govern espanyol ha tornat a desencallar. Per aquest motiu, tant la delegació comarcal de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) com Òmnium Cultural de la Garrotxa han organitzat autocars que sortiran des d'Olot el mateix diumenge, i que traslladaran els manifestants a Amposta. 

Els autocars marxaran el diumenge, a dos quarts de vuit del matí, des de l'estació d'autobusos d'Olot. Les places es reserven presencialment a la seu d'Òmnium Garrotxa els dimarts i dijous de sis a vuit de la tarda. Els bitllets costen 20 euros i hi haurà una arrossada popular per a qui ho vulgui.

La concentració és a dos quarts de dotze del migdia al Parc dels Xiribecs d'Amposta i mitja hora més tard començarà la manifestació que es preveu que serà massiva. El lema de la marxa és L'Ebre sense cabals, és la mort del delta. Els organitzadors recomanen anar de blau per fer visible la gran riuada de gent que es mobilitzarà.
 

Tota la infomacio sobre el Pla Hidrològic de l'Ebre

Arxivat a