El nen que va caure al Puigsacalm agraeix per carta tota l'ajuda rebuda

El text fa una menció especial "als tres excursionistes que, arriscant-se molt, van baixar" a assistir-lo mentre no arribaven els Bombers

Redacció NacióGarrotxa
28 de gener del 2016
Actualitzat a les 11:54h
L'Anton, el nen de 12 anys que el 30 de desembre va caure del Puigsacalm, ha redactat una emotiva carta d'agraïment ara que ja ha sortit de l'hospital. En el text, que publiquen íntegrament El Punt Avui i el Diari de Girona, agraeix la feina de Bombers, personal mèdic de l'Hospital Trueta i molt espeicalment "als tres excursionistes que, arriscant-se molt, van baixar fins on havia caigut per assistir-me i dir als serveis de rescat on estava". 

El nen de Caldes de Malavella va caure més de 200 metres des de dalt de tot del cim del Puigscalm. Va haver de ser rescatat per un equip dels GRAE i traslladat amb helicòpter fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona amb traumatismes cranioencefàlic i abdominal. Un mes després, ja està a casa i comença a fer vida normal. 

El seu desig, segons explica a la carta, és "poder tornar a jugar" amb l'equip Aleví B d'hoquei sobre patins del SHUM de Maçanet.