Objectiu aconseguit: En Pepe ja té els 10.000 euros per acabar el catamarà

El seu somni és navegar pel Carib abans que el càncer li prengui la vida | El programa del "Foraster" dedicat a Castellfollit de la Roca va explicar la seva història i l'audiència es va bolcar amb la causa

Redacció
24 de gener del 2016
Actualitzat el 07 d'abril a les 11:06h
En Pepe ja té els més de 10.000 euros per acabar el seu catamarà
En Pepe ja té els més de 10.000 euros per acabar el seu catamarà
La seva és una història de mobilització ciutadana. En Pepe, de Castellfollit de la Roca, té càncer i ha abandonat el tractament. El seu somni és acabar el catamarà que està construint i navegar amb ell pels mars del Carib. Necessitava uns 10.000 euros per comprar el material que li faltava i que ell no podia fabricar com el motor, les veles o l'àncora, per exemple. 

Quim Masferrer va entrevistar-lo en el programa del programa El Foraster dedicat a Castellfollit de la Roca. Va proposar iniciar una campanya de micromecenatge per fer possible seu somni.

La campanya es va posar en marxa dimecres a la nit, durant l'emissió del programa. En un principi només demanaven 1.500 euros per les veles i l'enrotllador. L'èxit va ser immediat i aquest matí ja s'havia arribat als 10.000 euros recollits, amb els quals ja es podrà acabar el catamarà.

El micromecentatge segueix en marxa durant 40 dies més i tots els diners que es recullin a partir d'ara serviran per cobrir les despeses per transportar-lo fins a la costa i homologar-lo perquè pugui viatjar mar enllà. Més de 600 persones ja hi han col·laborat.