El somni d'en Pepe de Castellfollit més a prop: ja té més de 7.000 euros per fer el seu catamarà

El seu desig és navegar pel Carib abans que el càncer li prengui la vida | La seva història va sortir al programa del "Foraster" i va commoure a bona part de l'audiència

En Pepe, amb el seu catamarà a mig construir
En Pepe, amb el seu catamarà a mig construir | Aj. Castellfollit de la Roca
Redacció NacióGarrotxa
22 de gener del 2016
Actualitzat el 07 d'abril a les 11:06h
La història d'en Josep, en Pepe de Castellfollit de la Roca, ha arribat al cor de milers catalans. Ell té càncer i ha deixat el tractament. El seu somni és acabar el catamarà que està construint i navegar pel Carib. Hi dedica tots els esforços, però per acabar-lo necessita uns 10.000 euros. 

En Pepe va ser un dels protagonistes del programa del programa El Foraster dedicat a Castellfollit de la Roca. "Jo proposo una cosa, recollir diners per una bona causa, aquest programa s'emetrà d'aquí uns mesos i jo crec que ho aconseguirem", va demanar Quim Masferrer.

La campanya de micromecenatge es va posar en marxa aquest dimecres a la nit. Demanaven aconseguir els primers 1.500 per comprar les veles i l'enrotllador. Donaven 43 dies de marge. Avui, a les dotze del migdia, ja n'han recollit més de 7.700 i tot fa pensar que aviat s'assolirà la xifra dels 10.000 euros necessaris. Més de 500 persones han fet els seus donatius per la causa.