Dos joves ingressen a la presó per haver comès vuit robatoris a Olot

Entre gener i desembre haurien robat en diversos establiments i domicilis de la capital de la Garrotxa

Redacció NacióGarrotxa
20 de gener del 2016
Actualitzat a les 16:39h
Ingressen a presó dos joves d'Olot com a pressumpte autors de vuit robatoris a la ciutat. Se'ls acusa d'haver robat a una perruqueria, un basar xinès, un centre de teràpies de salut, una botiga de motos i un establiment del carrer Proa. A més, també se'ls considera responsables de dos robatoris amb força en habitatges i un robatori amb força a un altre establiment.

Els dos individus tenen 21 anys, nacionalitat marroquina, i ja tenien antecedents policials. Un d'ells és veí de Barcelona i l'altre és veí d'Olot. Se'ls acusa a tots dos d'un delicte d'usurpació i desobediència als agents de l'autoritat, a un d'ells se'l relaciona amb tres delictes contra el patrimoni i a l'altre de cinc delictes contra el patrimoni.

Els robatoris es van produir entre el juliol i el desembre del 2015, però no va ser fins el dia 14 de gener que el jutge en va decretar l'ingrés a presó. El primer contacte de la policia amb els acusats es va produir el 9 de gener quan els agents municipals van detenir dos homes que estaven dormint a l'interior d'un domicili d'Olot i que es van resistir a la detenció. 

Arran d'aquesta detenció, els Mossos van relacionar els dos joves amb una investigació per diversos robatoris que ja tenien oberta. Per això, dimecres passat la policia catalana va tornar a detenir els dos joves, acusats de vuit robatoris. 
Arxivat a