Paula Arbós porta les «Cançons d'amors i de guerres» al Teatre Principal

L'actriu olotina és una de les tres protagonistes d'un espectacle que homenatge a les víctimes de la repressió

Paula Arbós és una de les tres protagonistes de "Cançons d'amors i de guerres"
Paula Arbós és una de les tres protagonistes de "Cançons d'amors i de guerres" | Cedida
Redacció NacióGarrotxa
13 de gener del 2016
Actualitzat a les 10:10h
Paula Arbós porta les Cançons d'amors i de guerres divendres al Teatre Principal. Acompanyada de Gemma Humet i Carol Rovira, l'actriu olotina reivindica la figura de Neus Català, de totes les dones que van passar pel camp de concentració de Ravensbruck i també la figura de les Tretze Roses, tretze noies d'entre 18 i 29 anys afusellades pel règim franquista l'agost de 1939. 

L'espectacle, que combina la música i el teatre, és fruit del projecte de final de carrera de Gemma Humet a l'ESMUC. Es narren en primera persona històries reals de lluita, resistència, presons, tortures, fam i pobresa. Vol ser un homenatge a les víctimes que han patit les guerres i els genocidis. Les tres protagonistes estaran acompanyades per Carlos Morera al piano. 

Cançons d'amors i de guerres, es podrà veure divendres a les nou del vespre al Teatre Principal d'Olot. Les entrades ja estan a la venda a un preu d'entre 4 i 10 euros anticipada i entre 6 i 12 a la taquilla. És la primera proposta de l'itinerari cultural titulat De la República a la Transició
Arxivat a