aigua

MAPA Olot és una de les poblacions catalanes on l'aigua és més barata

El preu del metre cúbic a la ciutat és quasi quatre cops més barat que el de l'Atmetlla del Vallès | A comarques gironines, les capitals on l'aigua és més barata són la Bisbal i Girona

per Redacció NacióGarrotxa , 29 de desembre de 2015 a les 12:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Olot és una de les poblacions catalanes on el metre cúbic d'aigua és més barat. L'Agència Catalana de l'Aigua ha elaborat un mapa amb els municipis de més de 5.000 habitants i les capitals de comarca. En ell es comparen els preus de cadascuna de les poblacions. A Olot, el metre cúbic val 0,653 euros, quasi quatre vegades més barat que l'Atmetlla del Vallès, la població on el consum d'aigua és més car. 


Un cop sumades les taxes de clavegueram i el cànon de l'aigua, cada olotí paga 1,38 euros pel metre cúbic. La ciutat segueix estant a la part baixa de la taula. A Piera, el municipi on el preu final de l'aigua és més car, paguen 3,34€ per metre cúbic. 

A les comarques gironines, la Bisbal i Girona són les dues capitals de comarca on l'aigua encara és més barata que Olot. Als habitants de Banyoles, Figueres, Santa Coloma de Farners i Ripoll, en canvi, obrir l'aixeta els surt més car que als olotins.

 

Arxivat a:
Societat, sorea, aigua
Participació