Melcior, Gaspar i Baltasar arriben avui a Olot acompanyats de 300 patges

A dos quarts de set comença la cavalcada on per primer hi desfilaran els encarregats del temps | Fa 70 anys que Els Catòlics organitza l'arribada de Ses Majestats a la ciutat

Ses Majestats han fet un llarg viatge fins arribar a Olot
Ses Majestats han fet un llarg viatge fins arribar a Olot | Martí Albesa
Redacció
05 de gener del 2016
Actualitzat a la 13:03h
Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran aquest vespre a Olot, acompanyats de 300 patges. La cavalcada sortirà a dos quarts de set de la tarda de la plaça Clarà i recorrerà els carrers Mulleras, Serra Ginesta, Major i Sant Esteve fins arribar al Firal. Allà, l'alcalde lliurarà la Clau de la Ciutat a Melcior, Gaspar i Baltasar just abans que s'asseguin als Trons a rebre els nens i nenes. 

Entre el seguici, per primera vegada es podrà veure a la capital de la Garrotxa els Responsables del Temps, dos enviats de Ses Majestats que s'encarreguen d'allargar les hores i els minuts per tal de poder repartir els regals a totes les cases en una sola nit. 

​Els organitzadors fan una crida a omplir els carrers d'Olot per veure passar tota la comitiva i després anar al Firal per acompanyar els tres reis en l'últim tram a peu, abans de seure als trons. Aquest any demanen que totes les fotografies que es pengin a Instagram utilitzin l'etiqueta #ReisOlot16.
 

El Rei Blanc, saludant a la Cavalcada de Reis d'Olot. Foto: Martí Albesa


Un cop els nens comencin a passar per davant dels Trons, un jurat format per artistes locals i una princesa reial triarà els deu millors fanals fabricats artesanals d'entre els participants al Concurs de Fanals Miquel Gou. A les nou del vespre es lliuraran els premis als guanyadors. 

Els Catòlics i la Comissió de Cavalcada i Campament Reial treballa tot l'any de manera voluntària en fer possible l'arribada de Ses Majestats i la feina s'intensifica a partir del mes de setembre. A més, tota la ciutat col·labora una manera o altra perquè aquesta nit sigui la més màgica de l'any. 
 

Galeria de Fotos Cavalcada de Reis d'Olot 2015 (Martí Albesa)

Galeria de Fotos Campament Reial 2015 (Martí Albesa)

Galeria de Fotos Cavalcada de Reis d'Olot 2014 (Martí Albesa)

Galeria de Fotos Cavalcada de Reis d'Olot 2010 (Adrià Costa)