Més de 200 patges s'instal·laran a partir de dissabte al Campament Reial

Del 2 al 4 de gener, de sis de la tarda a nou del vespre, està previst que més de 2.000 nens passin a veure els enviats de Ses Majestats a Olot | El Campament atreu gent d'arreu de les comarques gironines i la Catalunya Central

Una setantena de patges ompliran cada dia el Campament Reial
Una setantena de patges ompliran cada dia el Campament Reial | Martí Albesa
31 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:57h
Uns 200 patges ompliran durant tres dies el Campament Reial d'Olot, instal·lat a la plaça Clarà. De dissabte a dilluns, entre les sis de la tarda i les nou del vespre, els enviats de Ses Majestats recolliran les cartes dels nens i nenes de la Garrotxa. Hi seran tots: el Mag, els Cuiners, el Fanaler, la Caramelera, el Carboner i els Carters Reials, acompanyats d'una comitiva de patges i princeses. 

Visitar el Campament és tota una experiència que cada any atreu més de 2.000 infants d'arreu de les comarques gironines, però també d'Osona, el Vallès Occidental i Oriental i fins i tot del Maresme, que vénen expressament a visitar el muntatge. Només d'arribar, els més petits ja trobaran patges al llarg de la cua que els aniran fent més amena l'espera. Un cop a dins un guia reial els agafarà per grups i els presentarà els diferents personatges vinguts expressament des d'Orient. 

Renovació estètica

 

Fa 17 anys que Els Catòlics organitza el Campament a la plaça Clarà. Aquest any inicia una renovació estètica de la mà del dissenyador olotí Jordi Vayreda. A partir de dissabte, es començaran a veure algunes de les millores i se n'aniran afegint d'altres als propers anys. 

El Campament Reial es complementa amb els tallers de manualitats que s'ofereixen de manera gratuïta a nens i nenes a partir de tres anys. Diumenge i dilluns de dos quarts de dotze a les dues del migdia i de dos quarts de quatre a dos quarts de sis de la tarda els més petits podran fer objectes decoratius per anar a esperar els reis. Dimarts, en horari de matí, aprendran a confeccionar un fanalet.
 

Més de 2.000 nens i nenes passaran pel Campament Reial d'Olot, del 2 al 4 de gener. Foto: Martí Albesa


L'arribada dels patges Reials és l'avís que falten molts pocs dies perquè arribin Melcior, Gaspar i Baltasar. A Olot ho fan acompanyats de 300 patges i aquest any, per primera vegada, amb els responsables del temps. Totes les fotografies del Campament i la Cavalcada Reial es poden penjar a Instagram amb l'etiqueta #ReisOlot16.
 

Galeria de Fotos Campament Reial 2015 (Martí Albesa)

Galeria de Fotos Cavalcada de Reis d'Olot 2015 (Martí Albesa)

Galeria de Fotos Cavalcada de Reis d'Olot 2014 (Martí Albesa)

Galeria de Fotos Cavalcada de Reis d'Olot 2010 (Adrià Costa)

Arxivat a