La Garrotxa tornarà a acollir el rodatge d'una nova pel·lícula de cinema

Es rodarà a l'estiu i ja es busquen a tres actors garrotxins per interpretar alguns personatges

Redacció NacióGarrotxa
23 de desembre del 2015
Actualitzat el 04 de juliol del 2016 a les 17:58h

La Garrotxa serà l'escenari on es gravarà Estiu 1993, la pel·lícula que suposa el debut de Carla Simon (Badalona, 1987) dirigint un llargmetratge. El film narra la història de Frida, una nena de sis anys que passa el seu primer estiu amb la família que l'ha adoptat després de la mort de la seva mare. La nena haurà d'aprendre a moure's en el seu nou món.

La pel·lícula es rodarà aquest estiu a diverses poblacions de la comarca. A principis d'any començaran els càstings per buscar a tres actors garrotxins d'entre tres i deu anys per interpretar a personatges secundaris. Concretament fan falta un nen i una nena per posar-se en la pell dels amics de la protagonista i una altra nena que donarà vida a la germana de la Frida. 

Els interessats han d'enviar el nom, cognoms, data de naixement i telèfon de contacte, acompanyat d'una fotografia actual a [email protected] abans del 21 de gener. Els responsables asseguren que no és necessari tenir experiència prèvia com a actors. Els càstings es faran durant la segona quinzena del mes de gener a diversos punts de la comarca.

Aquest serà el segon estiu consecutiu que la Garrotxa acull el rodatge d'una pel·lícula. Entre finals d'agost i principis de setembre d'aquest any, es va gravar a Santa Pau El Pregón, amb Andreu Buenafuente i Berto Romero com a protagonistes