Olot ven un dècim del cinquè premi de la Loteria de Nadal

Un pessic del 43.221 s'ha venut a la loteria Sant Jordi | L'afotunat guanya 6.000 euros gràcies al sorteig

Les propietàries de la loteria Sant Jordi, celebrant haver venut un cinquè premi
Les propietàries de la loteria Sant Jordi, celebrant haver venut un cinquè premi | Martí Albesa
22 de desembre del 2015
Actualitzat el 31 de desembre a les 14:55h
La Loteria Sant Jordi d'Olot ha venut un dècim del 43.221, un dels cinquens premis de la loteria de Nadal. L'afotunat ha guanyat 6.000 euros gràcies a un número que va aconseguir a través de la màquina expenedora. Com ha explicat a NacióGarrotxa Mariàngels Gifre, una de les propietàries de l'administració, això significa que aquesta persona volia aquell número en concret i la loteria d'Olot no disposava dels dècims. 

De moment es desconeix l'afortunat, tot i que Gifre aclareix que amb un sol dècim és molt poc probable que se n'hagin fet participacions. Ambient d'eufòria entre les propietàries, però alhora treballant com un dia normal. Poc després de conèixer que els havia caigut un pessic d'un cinquè premi a l'administració número dos d'Olot encara no hi havia ni ampolles de cava ni cap cartell explicatiu. Confien penjar-lo al llarg del matí, quan els arribi des de Girona.

La loteria Sant Jordi ja havia repartit mig milió d'euros l'any 2012 gràcies a haver venut tota una sèrie del tercer premi de la loteria de Nadal d'aquell any. Ara la sort els ha tornat a somriure, tot i que en menor mesura.   

Arxivat a