Roben els regals de Reis que tenia preparats una família d'Olot

Els lladres van obrir els paquets embolicats que hi havia al garatge i van triar quins són els regals que els feien més el pes | Entre divendres i dissabte s'han produït sis robatoris a la ciutat

Redacció NacióGarrotxa / ACN
20 de desembre del 2015
Actualitzat a les 16:41h
Uns lladres han robat alguns dels regals de Reis que una família d'Olot tenia a punt el garatge de casa seva. Els individus van forçar la porta del garatge de l'immoble fins que van poder accedir a l'interior de la casa. Allà, van anar obrint els diversos paquets embolicats que la família havia anat acumulant al garatge de casa seva i van escollir allò que més els agradava. 

En concret, els lladres van emportar-se unes olles a pressió, objectes electrònics, una bata, uns sostens, una caixa d'eines, el casc d'una moto que hi havia penjat al lloc i dues ampolles de vi. No obstant això van deixar una porteria de joguina, un gos de joguina que costava uns 80 euros i una de les ampolles del vi que hi havia en el pac de tres. Segons sembla, els fets haurien succeït durant la nit de divendres a dissabte però els propietaris de la casa no se'n van adonar fins dissabte a la tarda. 

Entre divendres i dissabte s'han produït sis robatoris amb força en establiments comercials – botigues i bars- i domicilis d'Olot. Els primers fets es remunten a la matinada del passat divendres 18 de desembre quan els agents van tenir coneixement que algú havia entrat a robar en dos locals comercials i s'havia endut diners.

​Alguns dels robatoris s'haurien produït al carrer Fontanella de la capital olotina. Els policies van rebre el primer avís el divendres 18 de desembre quan faltaven pocs minuts per a les cinc de la matinada i un altre avís a dos quarts de deu del matí. Pel que fa a la resta de robatoris, a diferents botigues i a un domicili, els agents van tenir coneixement dels fets entre les vuit del matí i les set de la tarda d'ahir dissabte 19 de desembre. 
 
Arxivat a