Julio Manrique, Àgata Roca i Pere Arquillué protagonitzen la programació teatral d'Olot

Blaumut, Obeses i la Companyia Elèctrica Dharma són alguns dels concerts previstos pels propers mesos |  De gener a juny, la ciutat ha programat més de 200 activitats

Presentació de l'Agenda Cultural d'Olot
Presentació de l'Agenda Cultural d'Olot | Andreu Oliveras
Redacció NacióGarrotxa
18 de desembre del 2015
Actualitzat a les 12:33h
Més de 200 activitats conformen la programació cultural d'Olot del primer semestre del 2016. En teatre destaca la representació d'Els Veïns de Dalt, amb Àgata Roca, Pere Arquillué, Carme Pla i Jordi Rico. Dues hores després que es posessin a la venda les entrades ja s'han exhaurit les localitats de la platea i només queden butaques als pisos del teatre. 

L'adaptació que Àlex Rigola ha fet de Marits i Mullers de Woody Allen és un altre dels plats forts teatrals, així com el Don Joan protagonitzat per Julio Manrique. El musical 73 raons per deixar-te, amb Àlex Casanovas i Mercè Martínez, és un altre dels muntatges que promet omplir el Teatre Principal. 

Els dijous al vespre, dins de L'Altra Programació (LAP), hi destaca A house in Asia, de la companyia Señor Serrano, guanyadora del Lleó de Plata a la Biennal de Venècia. La companyia Pérez & Disla se'n riu de les assemblees i Roger Bernat animarà als espectadors a doblar escenes romàntiques.

Companyia Elèctrica Dharma, Blaumut i Obeses

En música, la Companyia Elèctrica Dharma celebrarà els 40 anys damunt dels escenaris en l'únic concert a les comarques gironines. Blaumut presentarà el seu nou disc i Obeses oferirà un concert al Teatre. 

A més, torna el cicle de Jazz, el garrotxinàrius desdoblarà els seus tallers i es podrà escoltar el Cor Geriona i també l'Orquestra Simfònica del Vallès. Le Croupier, Eduardo Iniesta i Santi Arisa són alguns dels altres noms que sonaran els propers mesos. 

De la Segona República a les matemàtiques

Als Museus d'Olot es podrà veure una exposició sobre l'art a la capital de la Garrotxa durant la Segona República.També hi haurà un espai dedicat als fotògrafs Agustí Centelles i Emili Pujol i es divulgarà l'obra de l'artista sud-americà afincat a Besalú Duván. A més, petits i grans podran experimentar amb les matemàtiques amb una exposició en col·laboració amb el Museu de les Matemàtiques de Catalunya.

La programació cultural es divideix en cinc grans itineraris que engloben totes les disciplines: "coses de dos o més", "teatre per canviar el món", "dansa i futbol", "de la República a la transició" i "teatre i cinema". Aquest matí s'ha presentat l'agenda cultural i s'han posat a la venda les entrades dels espectacles. La fotografia de la portada que serà la icona de la temporada és obra de Rafa Gavalle i forma part d'una exposició que es podrà veure al Museu dels Sants en col·laboració amb el Festival Sismògraf.
 

Consulta tota la programació cultural d'Olot

Arxivat a