Turull i De Gispert fan costat a Jordi Xuclà a l'acte de campanya a Olot

Democràcia i Llibertat demana el vot per "donar més solidesa al procés" independentista

Jordi Turull, fent campanya a Olot
Jordi Turull, fent campanya a Olot | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
17 de desembre del 2015
Actualitzat el 18 de desembre a les 17:42h
L'expresidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, i el president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, han acompanyat el cap de llista per Girona de Democràcia i Llibertat en l'acte central de campanya a Olot.

A la seva ciutat natal, Xuclà ha defensat la manera de fer de Convergència i dels partits que conformen Democràcia i Llibertat. A més, l'olotí ha promès tombar les lleis "anticatalanes i anticatalanistes" aprovades aquesta legislatura pel Partit Popular: "Nosaltres anem a Madrid a fer dues coses: a defensar el mandat democràtic del Parlament a favor de l'Estat propi i a treballar amb il·lusió per defensar els interessos dels ciutadans de Catalunya amb el mentrestant".

Jordi Turull ha posat èmfasi en la importància de la mobilització del votant independentista. "El món ens mira i estarà molt atent al que passi a Catalunya i ha de veure que està a favor de donar més solides al procés", ha assegurat. Per Turull, "la millor resposta a tots els atacs de l'Estat és posant una papereta a les urnes". 
 

El Casal Marià va acollir l'acte central de Democràcia i Llibertat a la Garrotxa. Foto: Martí Albesa