Podem vol prohibir el fracking a tot l'Estat

En un acte de campanya a Olot, el número dos de la candidatura a Girona promet millorar el repartiment de les ajudes agràries per beneficiar als petits productors

Els números 1 i 2 per Girona d'En Comú Podem, a Olot
Els números 1 i 2 per Girona d'En Comú Podem, a Olot | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
15 de desembre del 2015
Actualitzat a les 9:05h
En Comú Podem vol prohibir el fracking a tot l'Estat espanyol. En un acte de campanya a Olot, el número dos per Girona de la candidatura, Joan Luego, ha assegurat que "l'Estat del PP veu amb bons ulls el fracking". Luengo ha explicat que si tenen prou suports al Congrés prohibiran l'extracció d'hidrocarburs a través de la fractura hidràulica per tal que sigui impossible fer-ho a la Garrotxa ni a qualsevol altre lloc. 

Una altra de les mesures del programa d'En Comú Podem que afecta directament a la Garrotxa fa referència a l'agricultura. La candidatura vol canviar la manera de repartir les ajudes que reben els agricultors per tal de beneficiar als petits productors i a l'agricultura ecològica i de proximitat, enlloc de les grans extensions agràries que actualment són les que reben més subvencions. 

Referent a la situació política catalana, En Comú Podem treu pit de ser "l'única candidatura" que es presenta a tot l'Estat que aposta pel referèndum d'autodeterminació. Situen en un màxim d'un any la data de la votació sobre la independència de Catalunya.
 

Acte electoral d'En Comú Podem a Olot. Foto: Martí Albesa

Arxivat a