La Dalla inicia una campanya per afavorir un Nadal «no sexista»

El col·lectiu feminista està en contra de la classificació de joguines per a nens i joguines per a nenes i també de la pressió estètica que hi ha durant aquestes festes

Redacció NacióGarrotxa
10 de desembre del 2015
Actualitzat a les 16:49h
La Dalla s'ha proposat combatre els estereotips sexistes aquestes festes de Nadal. El col·lectiu feminista està en contra de la classificació de joguines per a nens i joguines per a nenes.

Per això ha iniciat la campanya A mi m'agrada jugar, combat els rols de gènere. La dalla ha repartit a les escoles un cartell elaborat per les integrants feministes, acompanyat d'informació de la campanya #trenquemestereotips de l'Institut Català de les Dones. "és important que se'n parli a casa i a l'escola, però que també ells mateixos es plantegin dubtes i reflexions sobre què els agrada jugar", asseguren en un comunicat.

Aquest divendres, a dos quarts de vuit del vespre, la sociòloga Cristina Vila oferirà una xerrada a Can Trincheria. Vila parlarà sobre com refermen les campanyes nadalenques els estereotips de gènere.

El proper acte serà el dimecres 23 de desembre. Al matí, La Dalla muntarà una performance pels carrers d'Olot per despertar consciència entre els consumidors sobre la pressió estètica a què la societat està sotmesa. A la tarda, a dos quarts de set, oferirà una cantada de nadales reivindicativa a les escales de Sant Esteve. 
Arxivat a