Allau de sol·licituds per comprar torrons solidaris contra el càncer

Un pastisser d'Olot elabora 200 torrons per ajudar la Casa dels Xuklis i s'exhaureixen en menys d'un matí | Ja hi ha més de 500 reserves per adquirir-ne més

Torrons solidaris per ajudar a la Casa dels Xuklis
Torrons solidaris per ajudar a la Casa dels Xuklis | Pastisseria Cacau
Andreu Oliveras
07 de desembre del 2015
Actualitzat a les 11:26h
Olot es bolca en la iniciativa solidària d'un pastisser de la ciutat d'elaborar torrons per ajudar a l'Associació de Familiars i Amics dels Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i la Casa dels Xuklis. En menys d'un matí es van exhaurir els 200 torrons solidaris elaborats per Lluís Riera i ja hi ha més de 500 reserves per adquirir-ne un. 

Cada barra de torró val vuit euros i els beneficis van íntegrament a l'associació. Riera ha explicat a NacióGarrotxa que està desbordat per l'èxit de la iniciativa. Diverses empreses han contactat amb ell per incloure la barra als lots de Nadal i són molts els particulars que han anat a comprar-ne. 

La iniciativa d'elaborar un torró solidari va sorgir de l'experiència personal del propi pastisser. El seu fill, de cinc mesos, va néixer amb càncer. Riera vol deixar clar que la criatura està bé, segueix el tractament amb quimioteràpia i la medicina fa el seu curs. 

El torró és la primera de les moltes iniciatives solidàries que vol engegar per ajudar a l'associació. Assegura que té al cap altres idees per recollir fons que s'aniran fent passat Nadal. 

Els torrons es poden encarregar a la pastisseria Cacau d'Olot i al web de la Casa dels Xuklis
Arxivat a