Jordi Xuclà: «Hi ha una asfíxia premeditada en la no-construcció de la variant d'Olot»

El cap de llista de Democràcia i Llibertat a Girona ha visitat la Plaça Mercat d'Olot a poques hores de començar la campanya electoral

Jordi Xuclà, visitant el Mercat d'Olot
Jordi Xuclà, visitant el Mercat d'Olot | Andreu Oliveras
Andreu Oliveras
03 de desembre del 2015
Actualitzat el 04 de desembre a les 8:53h
Jordi Xuclà considera que "hi ha una asfíxia premeditada en la no-construcció de la variant d'Olot". En una visita a la Plaça Mercat de la capital garrotxina, el cap de llista per Girona de Democràcia i Llibertat ha atacat la política de carreteres del govern espanyol del PP, posant com a exemple que Girona és la demarcació de tot l'Estat amb menys quilòmetres d'autovia, només superada per Ceuta i Melilla. 

"Qui no és capaç de fer la variant d'Olot, qui no és capaç de desdoblar el tram Besalú-Figueres, no és capaç de tractar-nos com a ciutadans de l'Estat espanyol", ha dit Xuclà. L'olotí referma el compromís de la seva candidatura amb el procés sobiranista i explica que van a Madrid per gestionar el "mentrestant". Considera que no és incompatible iniciar la desconnexió d'Espanya en 18 mesos amb presentar-se al Congrés per ser diputat als propers quatre anys. 

A poques hores que comenci la campanya electoral, Jordi Xuclà ha confessat que el seu objectiu és que la seva llista torni a ser la guanyadora a les comarques de Girona. Assegura que visitarà tots els municipis de la demarcació. 

Preguntat pels casos de corrupció, ha demanat disculpes "per les irregularitats que s'hagin pogut causar" al seu partit. Tot i així ha volgut subratllar que "hi ha hagut operacions polítiques" per desprestigiar les institucions catalanes i els partits sobiranistes. 
Arxivat a