Olot tindrà una ludoteca infantil dedicada als Playmobils aquest Nadal

Avui al vespre la capital de la Garrotxa encén la il·luminació nadalenca | La ciutat ha programat més de 100 activitats fins el 10 de gener

Olot ja ha encès els llums de Nadal
Olot ja ha encès els llums de Nadal | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
27 de novembre del 2015
Actualitzat a les 18:49h
Olot estrena l'Esplay aquestes festes de Nadal. Del 23 al 31 de desembre, a la sala El Torín, hi haurà instal·lada una ludoteca familiar amb els clics de Playmobil com a protagonistes. Està pensat per a infants de dos a dotze anys acompanyats d'algun adult ja que, com explica Ignasi Puig, responsables de la iniciativa, "l'experiència de jugar plegats és molt més enriquidora".

A part dels clics de Playmòbil, hi haurà jocs gegants a escala humana del Parxís, l'Oca, les Dames dels Guerres Xinesos i els Escacs Medievals. L'entrada a la sala costa entre 5 i 2 euros i estarà oberta tan al matí com a la tarda. El dia 27 de desembre, organitzen un mercat de compravenda i intercanvi de figures de playmobil. 

Més de 100 activitats fins el 10 de gener

Amb l'encesa dels llums de Nadal aquest vespre, la ciutat enceta la programació nadalenca. Fins el 10 de gener ha programat més activitats. Repeteixen la Fira del Pessebre, del 5 al 8 de desembre, la Mostra de Pessebres del 5 de desembre al 10 de gener, el concert de Nadal a l'església de Sant Esteve el dissabte dia 12 i la Gran Cagada del Tió el diumenge 20 de desembre.
 

La pista de gel funcionarà del 18 de desembre al 10 de gener. Foto: Marti Albesa


A més, la pista de gel es tornarà a instal·lar a la plaça Major del 18 de desembre al 10 de gener. També torna el mapping nadalenc a la façana de l'Ajuntament. Del 23 de desembre al 6 de gener es projectarà La màgia del Nadal. Finalment, els dies 2, 3 i 4 de gener a la plaça Clarà s'instal·larà el Campament Reial i el dia 5 arribaran els Reis d'Orient amb una gran cavalcada.
 

Tota la programació de Nadal a Olot

Arxivat a