Detingut un home de 60 anys per voler fer pujar al cotxe una nena d'Olot de 10 anys

Els fets van passar mentre la menor esperava la mare d'una amiga que l'acompanyés a l'escola i han provocat alarma social a la ciutat

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
19 de novembre del 2015
Actualitzat a les 14:18h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un home, d'uns 60 anys, per presumptament haver intentat endur-se una nena de 10 anys dilluns al migdia a Olot. Els fets van passar a tres quarts de tres del migdia. La nena, que va a l'Escola Pla de Dalt, havia marxat a dinar a casa i s'esperava davant una oficina bancària de la carretera de la Pinya que la mare d'una amiga la recollís per tornar cap a l'escola. 

Mentre la nena estava sola, un individu la va convidar en reiterades ocasions a pujar al cotxe. La menor s'hi va negar. En veure-la plorar tota espantada, una noia que passava per allà va fer costat a la nena fins que va arribar la mare de l'amiga. 

Seguint les filmacions de la càmera de seguretat del banc, els Mossos han arrestat aquest matí el presumpte autor dels fets. El cas ha aixecat una forta alarma social entre els pares olotins. Ahir, la policia es va reunir amb els pares i mares de l'escola, proporcionant-los tota la informació del cas i els agents s'han compromès a reforçar la vigilància de les entrades i sortides de les escoles.