Tots els vídeos del programa «Divendres», de TV3, a Olot

De dilluns a dijous, Espartac Peran ha connectat cada tarda des de la plaça Major

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
20 de novembre del 2015
Actualitzat a les 10:21h
1200_1448011271_divendres_dijous
1200_1448011271_divendres_dijous

L'escriptora Sílvia Soler ha estat la convidada del programa Divendres d'aquest dijous, el darrer fet des d'Olot. Soler, que estiueja a la Garrotxa, ha recomanat els diversos punts que no s'han de perdre els visitants com la Fageda d'en Jordà, el Nucli Antic d'Olot, el Museu de la Garrotxa, la plaça Mercat i el volcà Montsacopa, entre altres. L'artista Narcís Coderch també ha estat un altre dels protagonistes del dijous.


Una representació del primer equip del CPA Olot i el responsable de l'empresa de gespa Royal Verd han estat els convidats en el tercer, fet des de la capital garrotxina.


Fina Puigdevall, Jordi Juncà i Pep Nogué, acompanyats també de l'osonenc Nando Jubany, van parlar ahir de cuina volcànica. En motiu de la Fira Orígens que se celebra aquest cap de setmana, el programa va voler posar el focus sobre la gastronomia de la comarca.


Dilluns va ser el torn de conèixer les paraules genuïnes i el menjar "ben bé d'Olot", és a dir els embotits, la ratafia i els tortells i coques de llardons. El xocolater Jordi Ferrer també va fer una demostració de com elaborar un quadre amb xocolata i el responsable de l'EspaiZero va explicar l'experiència pionera de tenir un any un edifici funcionant sense estar connectat a la xarxa elèctrica.



 
Arxivat a