Una guia sobre les «17 obres d'RCR Arquitectes» és el nou volum de Llibres de Batet

Els nous responsables de l'editorial inicien una col·lecció per divulgar "Els imperdibles de la Garrotxa"

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
16 de novembre del 2015
Actualitzat el 23 de novembre a les 15:11h

Ricard Sargatal i Àgata Losantos, presentant el nou volum de Llibres de Batet. Foto: Andreu Oliveras


L'editorial olotina Llibres de Batet ha tret el primer llibre després que Ricard Sargatal i Àgata Losantos n'agafessin el relleu. 17 obres d'RCR Arquitectes és el primer volum de la col·lecció Els imperdibles de la Garrotxa. Escrit per la col·laboradora de NacióLaGarrotxa i propietària de l'editorial, Àgata Losantos, el llibre vol mostrar els 17 projectes garrotxins més destacats d'aquest equip d'arquitectes. 

El llibre vol ser una guia per a tots aquells que vénen a la comarca a veure in situ l'obra d'Aranda, Pigem i Vilalta. Per aquest motiu, al final de tot hi ha la traducció en castellà i en anglès dels textos de Losantos. Les fotografies de la guia estan fetes per Hisao Suzuki, Pep Sau i Eugeni Pons, tres fotògrafs que col·laboren sovint amb l'equip d'arquitectes olotí. 

Presentar la Garrotxa d'una manera diferent

El copropietari de Llibres de Batet, Ricard Sargatal, explica la voluntat de presentar la Garrotxa d'una manera diferent: "La manera tradicional i típica recomanant sempre els mateixos elements ja s'ha fet i ara es pot fer d'una altra forma, ja és hora que es pugui vendre la Garrotxa d'una manera més moderna". 

El llibre es pot comprar per internet al web de l'editorial i també de manera física a les llibreries d'Olot i a botigues especialitzades de Barcelona i Girona.
Arxivat a