Les Planes d'Hostoles compra el camp de futbol del municipi

Feia 65 anys que l'utilitzava pagant un lloguer

per Redacció NacióLaGarrotxa.cat , 13 de novembre de 2015 a les 09:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Eduard Llorà, firmant la compra del camp de futbol. Foto: Aj. Les Planes d'Hostoles


L'Ajuntament de les Planes d'Hostoles compra el camp de futbol i salda un deute històric de més de 65 anys, utilitzant les instal·lacions pagant un lloguer. Les instal·lacions, de 12.000 metres quadrats, eren de Caixabank des del 2011. Ara, el consistori ha pagat 90.000 euros a l'entitat per quedar-se el camp. 


L'alcalde de les Planes, Eduard Llorà, ha explicat que estan treballant en buscar finançament per millorar les instal·lacions, sobretot els vestidors. "Amb aquesta adquisició i amb la recuperació de la pista esportiva que es portarà a terme durant el primer semestre del 2016, el poble tirndrà els equipaments esportius que li corresponen", ha assegurat Llorà. 

Actualment quatre equips del Club de Futbol les Planes i un de l'Escola de Futbol Anglès-Ter Brugent utilitzen el camp de futbol. Un centenar de jugadors fan servir aquestes instal·lacions.

 

Participació