1 de 10

Olot rebaixarà l'IBI als aturats majors de 45 anys

L'Ajuntament aplica així un dels punts de la moció d'ADAG-40, aprovada fa un any i mig

per Andreu Oliveras, Olot | 6 de novembre de 2015 a les 09:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els olotins majors de 45 anys que estiguin aturats des de fa més de mig any tindran una reducció en el cost de l'IBI, en cas que siguin propietaris de l'immoble o bé en el seu contracte de lloguer especifiqui que han de pagar aquest impost. L'Ajuntament d'Olot ha aprovat una bonificació, seguint un dels punts de la moció presentada per ADAG-40 el març del 2014 i aprovada per unanimitat.  

Es podran beneficiar d'aquesta mesura tots aquells aturats majors de 45 anys que estiguin en situació econòmica vulnerable. Fins el 30 de novembre tenen temps per sol·licitar-la a l'Institut Municipal de Promoció. A finals de setembre, a la capital de la Garrotxa hi havia 1.171 desocupats majors de 40 anys. 


La bonficació va en la línia en la que es va aprovar fa un mes per a les famílies monoparentals. En total, l'ajuntament va rebre 13 sol·licituds perquè se'ls reduís l'IBI a la meitat i ara els tècnics estan estudiant cas per cas. 

 

Participació