Santi Vila promet solucionar les massificacions a la Fageda

El conseller de Territori i Sostenibilitat s'ha compromès a eixamplar els vorals de la carretera de Santa Pau i posar-hi tanques per reduir el risc d'accidents entre els visitants i els cotxes

Andreu Oliveras
02 de novembre del 2015
Actualitzat el 11 de novembre a les 18:21h

La Fageda d'en Jordà s'omple de munions visitants els mesos de tardor. Foto: Martí Albesa


El conseller de Territori en funcions, Santi Vila, vol posar remei als problemes de seguretat viària, relacionats amb les massificacions de visitants a la Fageda d'en Jordà, sobretot durant la tardor. En una visita aquesta tarda a la Garrotxa, Vila ha explicat que va estar el cap de setmana a la Fageda i va poder comprovar personalment com famílies amb nens es desplaçaven a peu pels vorals de la carretera de Santa Pau per accedir fins als punts d'informació.

"És important trobar alguna solució de millora de la seguretat viària, per la gent que s'ha de desplaçar a la Fageda". Vila diu que ja ha donat les ordres als tècnics del departament perquè estudiin què cal fer i s'ha compromès a fer-ho el més aviat possible ja que assegura que es tracta d'una situació "d'urgència". 

A preguntes de NacióLaGarrotxa, el conseller ha explicat que la solució podria venir per eixamplar els vorals de la carretera i adequar-los perquè s'hi pugui passejar correctament, a més de col·locar tanques que els separin de la calçada.