Olot es compromet a lluitar contra la violència masclista

El ple aprova per unanimitat una moció presentada per la Dalla on exigeix polítiques de prevenció i d'atenció a les víctimes

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
02 de novembre del 2015
Actualitzat el 09 de març del 2016 a les 17:49h
L'Ajuntament d'Olot es compromet a actuar contra la violència masclista. El ple aprova per unanimitat una moció presentada per la Dalla on insta als regidors a treballar per evitar la violència contra les dones. 

El consistori promet "treballar per la sensibilització contra el sexisme en l'activitat cultural, l'organització de festejos i totes les actuacions i serveis de competència municipal". A més, també assegura que promourà l'eradicació del sexisme i els estereotips sexuals en totes les actuacions i serveis. 

La moció demana establir programes per a les víctimes de violència masclista, posant especial èmfasi en aquelles que pateixen una altra discriminació com pot ser que siguin migrants, depenents o estiguin sense feina. El text exigeix oferir una atenció estable i de qualitat a totes les víctimes de violència de gènere. 

Finalment, la ciutat assumeix la petició de col·locar el 7 i 25 de novembre una bandera lila a la façana de l'ajuntament, "per tal de donar visibilitat al problema i contribuir a la sensibilització de la població". 
Arxivat a