Més de 250 olotins amb risc d'exclusió es beneficien del programa «Apropa Cultura»

El Teatre Principal i la sala El Torín ofereixen entrades a preus d'entre 0 i 3 euros per als col·lectius més desfavorits

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
27 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 10:14h
Més de 250 persones van assistir la temporada passada als espectacles d'Olot, gràcies al programa Apropa Cultura. Es tracta d'un servei que ofereix entrades amb preus de 0 a 3 euros per a persones amb risc d'exclusió social. L'objectiu és promoure la transformació social a través de la cultura. 

Fa tres anys que la ciutat d'Olot es va adherir al programa Apropa Cultura, on ja hi ha 55 equipaments d'arreu de Catalunya que en formen part, entre els quals el Teatre Principal i la Sala El Torín. Aquesta setmana tots ells la dediquen a sensibilitzar sobre la tasca, per tal de donar més visibilitat al projecte. 

El passat diumenge, per exemple, el Col·lectiu d'Infància i Joventut ja es van poder beneficiar d'un descompte en l'espectacle de Rialles El petit príncep i aquest divendres, els membres del Col·lectiu de Salut Mental de la Garrotxa podran veure l'obra Els dolents de Shakespeare a un preu molt reduït. 

Arxivat a