L'«Olot Dibuixa» omple de retrats el Firal

El Patronat de la Fira del Dibuix ha dut a terme les primeres activitats del cicle "Jo tampoc sé dibuixar"

El Firal, ple de retrats
El Firal, ple de retrats | H. A.
Redacció NacióLaGarrotxa.cat
13 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 8:56h

L'Olot Dibuixa prepara el terreny per la Fira de Sant Lluc. Foto: Helena Aguilar


Èxit de participació a la cinquena edició del cicle Olot Dibuixa, organitzat pel Patronat de la Fira del Dibuix d'Olot. Dissabte, inici del cap de setmana llarg, un gran nombre de persones es van apropar als tallers de retrats organitzats al Firal. Diversos alumnes i professors de l'Escola d'Art retrataven en directe els assistents i els més petits van poder exposar les seves obres a la Fira del Petit Dibuix, per artistes d'entre 6 i 16 anys.  

Fins el dia de Sant Lluc, el Patronat també organitza altres activitats com un recorregut d'Urban Sketchers, el dissabte 17 d'octubre al matí. L'activitat consisteix en recórrer diversos punts de la ciutat per fer-hi dibuixos des del mateix lloc. Abans, aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre a Can Trincheria, Presentaran el llibre dedicat als 60 anys de la Fira del Dibuix, escrit per Josep Murlà.

Diumenge, diada de Sant Lluc, té lloc la seixantena edició de la Fira del Dibuix, al voltant de la plaça Clarà des de les deu del matí fins a les vuit del vespre. 
 

Estudiants i professors de l'Escola d'Art, retrant els olotins. Foto: Helena Aguilar

Arxivat a