La Bianyal canvia el recorregut i amplia el nombre de places

El 24 i 25 d'octubre, segona edició de la ruta artística de l'Associació Binari a la Vall de Bianya

Andreu Oliveras
07 d'octubre del 2015
Actualitzat el 14 d'octubre a les 20:47h


Segona edició de la Bianyal, organitzada conjuntament per l'Associació Binari i l'Ajuntament de la Vall de Bianya. El 24 i 25 d'octubre tindrà lloc la segona ruta que combina el patrimoni natural i arquitectònic, amb peces d'art inèdites. En aquesta ocasió, els visitants recorreran les esglésies romàniques de Sant Martí de Solamal i Sant Salvador de Bianya i les masies El Callís i la Coromina. 

Vist l'èxit de públic de l'any passat, aquest any s'ha augmentat el nombre de places, arribant fins a una capacitat màxima de 240 persones. El recorregut comença al mas la Coromina, on els participants agafaran el tren Trico-Trico que els portarà cap a les diferents instal·lacions. L'Associació Binari ha convidat artistes garrotxins i de fora de la comarca perquè preparin alguna intervenció. Aquest octubre es podrà veure muntatges de Lúa Coderch, Narcís Coderch, Joanot Cortès, Jordi Mitjà, Narcís Gironell, Mim Juncà, Pedro G. Romero i Roger Serrat-Calvó.

Per David Santaulària, membre del'Associació Binari, en la Bianyal "es complementen dos tipus de públics diferenciats: el que li interessen les instal·lacions d'artistes i el que li interessa el patrimoni". Per participar-hi cal inscriure's prèviament a administracio@valldebianya.cat o al 972 29 09 33, ja que les places són limitades.

Activitats nocturnes, a la Bianight

Dissabte 24 d'octubre al vespre, en motiu de la Bianyal, s'ha creat la Bianight. A les vuit del vespre, Ferran Palau farà un concert gratuït a l'església de Sant Salvador. Tot seguit, a dos quarts de deu, tindrà lloc un sopar popular al mas la Coromina, que donarà lloc a una sessió de música electrònica amb The Congosound Dj Selector i Djmoda.
 

Presentació de la Bianyal 2015. Foto: Andreu Oliveras