Més de 40 editorials participen de la sisena fira Liberisliber a Besalú

Maria del Mar Bonet, Martí Anglada i David Fernández, són alguns dels qui passaran aquest cap de setmana per la vila medieval | Consulta tota la programació

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
01 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 9:32h
Besalú acull aquest cap de setmana la sisena edició de la Liberisliber, la fira de les editorials independents de Catalunya. Aquest any hi participen un total de 44 segells, set més que en l'edició del 2014. La majoria d'aquests provenen de Catalunya, tot i que també n'hi ha algunes de l'Estat espanyol.

Entre les activitats de la Liberisliber destaca una conferència del periodista Martí Anglada, una conversa entre els periodistes David Fernández i Manuel Milian, una conferència de Christian Felber i Pere Ortega, l'escaramussa poètica amb Susanna Rafart, Jaume C. Pons Arola, Anna Gual, Salem Zenia, Lucia Pietrelli i Lluís Riera i l'espectacle De vida Arden, de Maria del Mar Bonet i Biel Mesquida. 

La fira estarà oberta d'onze del matí a dos quarts de vuit del vespre als prats de Sant Pere de Besalú. Els organitzadors han preparat autocars directes des de Barcelona, per apropar tots aquells amants de la lectura. 
 

Programa d'actes de la sisena LliberisLiber