Un grup d'olotines teixeixen mantes per enviar a Síria

El col·lectiu "La manta de la vida" s'organitza arreu de l'Estat per fabricar mantes casolanes que utilitzaran els sirians

per Redacció NacióLaGarrotxa.cat , 29 de setembre de 2015 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Reunió de 'La manta de la vida' a Olot, divendres passat. Foto: Victòria Fil i Agulla


Un grup d'olotines s'uneixen al col·lectiu La manta de la vida, per teixir mantes per ajudar als sirians. Es tracta de fabricar una manta sencera o bé un requadre de 50 per 50 centímetres que s'unirà amb altres requadres fins a formar una manta més gran.


Cadascú pot triar la mida de la manta i el tipus de llana que vol utilitzar, ja que en fan falta tant per a adults com per a infants. Des de La manta de la vida, recomanen que siguin gruixudes ja que ara s'acosta l'hivern i faran molta falta. 

Igual que les olotines, més de 2.000 persones d'arreu de l'Estat estan teixint aquests dies a més no parar per tenir llestes les mantes abans del 18 d'octubre. El diumenge dia 18, totes les teixidores hauran d'haver enviat les mantes a l'Associació d'Ajuda al Poble Sirià de Madrid, que les farà arribar als sirians. 

 

Participació