1 de 10

Olot començarà a multar els cotxes que no respectin els aparcaments de 15 minuts

A partir del 19 d'octubre la Policia Municipal ja sancionarà els qui sobrepassin el temps màxim d'aparcament

per Andreu Oliveras, Olot | 24 de setembre de 2015 a les 12:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Discos horaris com aquest serveixen per regular l'aparcament limitat. Foto: Andreu Oliveras


A partir del 19 d'octubre, la Policia Municipal d'Olot començarà a multar a tots aquells vehicles que sobrepassin el temps màxim d'aparcament permès en aquelles zones reservades per estacionament de 15, 30 o 60 minuts. 


L'ajuntament fa una crida als qui encara no tinguin el disc horari necessari per regular el temps, que el vagin a recollir a les dependències municipals. Al mes d'abril va entrar en vigor l'ordenança que regulava determinades zones d'aparcament limitat i des de llavors la policia advertia als infractors però no els multava. Les sancions poden anar dels 80 als 120 euros. 

A Olot hi ha un centenar de zones d'aparcament limitat a 15 minuts, distribuïdes estratègicament. Les úniques places limitades a 60 minuts són les que hi ha pintades davant l'entrada de l'Hospital Comarcal. El disc també serveix per controlar que els transportistes s'estiguin un màxim de 30 minuts en les àrees de càrrega i descàrrega. 

 

Participació