Adequació de l'aparcament del carrer Macarnau d'Olot

L'ajuntament asfalta "el pàrquing de les Monges" i en pinta millors places d'aparcament

Les obres han d'acabar per Sant Lluc
Les obres han d'acabar per Sant Lluc | A. O.
Andreu Oliveras
24 de setembre del 2015
Actualitzat a les 11:58h

Les obres han d'acabar abans de la Fira de Sant Lluc. Foto: Andreu Oliveras


L'Ajuntament d'Olot ha començat les obres de millora a l'aparcament del carrer Macarnau. Al llarg de les properes setmanes, s'afaltarà el Pàrquing de les Monges, s'il·luminarà correctament i es pintaran de nou les places per a vehicles, adequant-les a les mides que estableix la normativa. 

Segons ha explicat el regidor de Gestió Urbanística i Serveis Generals, Josep Gelis, es treuran totes les places d'aparcament que actualment hi ha en aquest carrer. Al seu lloc es pintaran places d'aparcament per a motos. Actualment, els aparcaments del carrer Macarnau són de zona blava i per compensar, es pintaran places de zona blava a l'interior de l'aparcament, on hi conviuran aparcaments gratuïts i d'altres de pagament. 

Gelis calcula que entre la zona blava i el fet de pintar places més grans, un cop finalitzin les obres al Pàrquing de les Monges hi haurà unes 15 places d'aparcament gratuït menys de les que hi havia fins ara. Les obres està previst que acabin abans de la Fira de Sant Lluc. 

El 2016, l'Ajuntament d'Olot preveu fer una remodelació integral del carrer Macarnau, canviant el clavegueram i ampliant les voreres "per donar més seguretat als vianants i a la mainada del Cor de Maria", segons ha avançat Josep Gelis. 
Arxivat a