La Fira de la Bruixeria de Sant Joan les Fonts celebra el desè aniversari

Aquest cap de setmana, la Garrotxa tornarà a ser el punt de trobada de bruixes i bruixots

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
23 de setembre del 2015
Actualitzat el 04 d'octubre a les 8:32h

Bruixes i bruixots ompliran el Clot de l'Infern de Sant Joan les Fonts. Foto: Martí Albesa


La Fira de la Bruixeria de Sant Joan les Fonts arriba a la desena edició el cap de setmana del 3 i 4 d'octubre. Ho fa amb un format consolidat, on la majoria d'activitats es concentren al prat de les Coromines, conegut popularment com el Clot de l'Infern. En aquest espai, durant el primer cap de setmana d'octubre hi haurà el mercat esotèric, tallers, demostracions i espectacles per a tots els públics. Aquí serà on hi haurà una cinquantena de parades especialitzades en el món esotèric. 

Per celebrar l'aniversari del certamen, la colla Els Embruixats de Sant Joan les Fonts ha preparat un espectacle que porta per títol 10 anys de la Fira. Es podrà veure dissabte a tres quarts de nou del vespre i diumenge a la una del migdia al Clot de l'Infern. En aquest espai, durant tot el cap de setmana hi haurà aparicions de bruixes i bruixots i els més petits podran volar amb escombres.

La Fira de la bruixeria combina les activitats lúdiques i festives al prat de les Corominas amb les xerrades al castell de Juvinyà, on es parlarà de sessions de vidències, fenòmens paranormals, els horòspocs i el druisme. 

L'obertura de la fira la faran "Els bruixots dels Pirineus": la vident Rosa Collelldevall coneguda com "la Dama Blanca", el shaman Jaime Pilatuña, el parapsicòleg Sebastià d'Arbó i l'escola de Mariló Casals entre altres. 
 

Programa d'actes Fira de la Bruixeria

 

Una cinquantena de parades esotèriques participen de la fira. Foto: Martí Albesa