Segona edició de la Trepitja Garrotxa, que puntuarà per la Copa Catalana

La prova també donarà punts per participar a la Ultra-Trail del Mont Blanc

Trepitja Garrotxa 2014
Trepitja Garrotxa 2014 | M. A.
Redacció NacióLaGarrotxa.cat
17 de setembre del 2015
Actualitzat el 24 de setembre a les 15:45h

La segona edició de la Trepitja Garrotxa ja escalfa motors. Serà el 24 i el 25 d'octubre i aquest any presenta diverses novetats. Per una banda, l'ultra de 112 quilòmetres passa a formar part de la Copa Catalana de Curses d'Ultraresistència per Muntanya de la FEEC. A més, els atletes de l'ultra de 112km i els de la trail de 63km guanyaran punts per participar a l'Ultra-Trail del Montblanc, que se celebra cada estiu a Chamonix (França). 

Una altra novetat és que aquest any s'ha creat també la cursa de 25 quilòmetres, un recorregut circular per corriols i espais emblemàtics de l'Alta Garrotxa. La Trepitja Garrotxa torna a col·laborar amb la Fundació Albert Bosch i destinarà tots els beneficis a la lluita contra les malalties infantils. Les inscripcions estan obertes fins el 17 d'octubre.

Aquest any, a més, el Centre Excursionista d'Olot ha organitzat una jornada de preparació que vol donar consells sobre com dur a terme una bona pràctica esportiva. Serà el 3 d'octubre a Oix. Eduard Barceló parlarà sobre com fer correctament els entrenaments, Albert Grabulosa donarà consells sobre una bona nutrició, Jordi Gibert explicarà aquelles qüestions mèdiques que cal saber i Ismael Vila ensenyarà a prevenir la hipotèrmia.  
 

Galeria de Fotos Trepitja Garrotxa 2014: Riu Llierca (Martí Albesa)

Galeria de Fotos Trepitja Garrotxa 2014: Mare de Déu del Mont (Marc Cargol)

  

Eduard Barceló, creuant el riu Llierca a la Trepitja Garrotxa 2014. Foto: Martí Albesa