Catalunya Sí Que Es Pot defensa a Olot un referèndum vinculant sobre la independència

El cap de llista per Girona, Marc Vidal, aposta per buscar acords a Espanya per fer-lo possible | Prop de 40 persones assisteixen a l'acte central de campanya a Olot

Unes 40 persones, a l'acte de CSQEP a l'Hospici
Unes 40 persones, a l'acte de CSQEP a l'Hospici | Martí Albesa
Andreu Oliveras
16 de setembre del 2015
Actualitzat a les 9:01h

Una quarantena de persones assisteixen a l'acte de CSQEP a Olot. Foto: Martí Albesa


Catalunya Sí que Es Pot ha fet el seu acte central de campanya a la Garrotxa, amb prop de 40 assistents al pati de l'Hospici. El número 1 de la llista per Girona, Marc Vidal, ha defensat un referèndum vinculant sobre el futur de Catalunya i ha assegurat que la seva formació lluitarà per buscar acords amb l'Estat per fer-lo possible, de la mateixa manera que buscarà aliances a Espanya que recolzin un Estat Plurinacional. 

Vidal ha definit la seva llista com la "de tots els colors del sí": "Hi ha gent que ens vol ubicar en el no i l'únic no per nosaltres és la corrupció i els governs de dretes". El candidat de CSQEP defensa un rescat de la ciutadania durant els primers 100 dies de la legislatura, per prioritzar la justícia social. 

La garrotxina Núria Pascal, suplent a la llista de les comarques de Girona, defensa potenciar els llocs de treball vinculats a un turisme responsable: "Si nosaltres vivim en un Parc Natural i tenim governs que no aposten pel Medi Ambient, ens repercuteix directament". L'acte també va comptar amb la presència d'Alba Garcia, número 2 de la llista gironina.
 

Marc Vidal és el cap de llista per Girona de Catalunya Sí Que Es Pot Foto: Martí Albesa

Arxivat a