Mas: «Quan defenses les teves idees fas propaganda i quan defenses les dels altres fas informació. Molt curiós»

Carme Forcadell ha agraït al TC la suspensió de la Llei de l’Agència Tributària per donar “una altra raó per aconseguir la independència” | Més d’un miler de persones han assistit al míting d'Olot

Artur Mas, abans del míting d'Olot
Artur Mas, abans del míting d'Olot | Martí Albesa
Andreu Oliveras
14 de setembre del 2015
Actualitzat el 15 de setembre a les 16:27h

Artur Mas, abans de començar el míting a Olot. Foto: Martí Albesa


Artur Mas ha comentat l’entrevista d’ahir a la nit amb Ana Pastor a l’acte central de campanya de Junts pel Sí a Olot. “"Aquí, quan defenses les teves idees resulta que fas propaganda i quan defenses les dels altres fas informació. Molt curiós", ha conclòs el president de la Generalitat i número quatre de la llista unitària sobiranista.

Mas ha parlat de l’atur, assegurant que "Catalunya ha de poder aspirar a tenir el mateix nivell d’ocupació que tenen països com Àustria, Dinamarca o Finlàndia", països amb una baixa taxa de desocupació.
 

Artur Mas, al míting de Junts pel Sí a Olot. Foto: Martí Albesa


Forcadell planta cara al TC

La número dos de la candidatura a Barcelona, Carme Forcadell, ha aprofitat l’acte per agrair al Tribunal Constitucional (TC) la suspensió de la Llei de l’Agència Tributària Catalana: "No hem de treure mèrit ni al PP ni al TC que avui ens ha donat una altra raó per aconseguir la independència. Gràcies perquè tenim una raó més".

Forcadell també ha reiterat –com va fer ahir a Vic- que és català tot aquell qui se’n sent, independentment de quins siguin els seus orígens.  "Aquí ningú ha de renunciar a res, volem un país sense renuncies. Volem que estimant els seus orígens i la seva identitat comparteixin amb nosaltres el futur", ha proclamat l’expresidenta de l’ANC.
 

Carme Forcadell ha «agraït» la suspensió del Constitucional. Foto: Martí Albesa


"Aquest moviment no el mena ni el mana ningú"

El cap de llista per Girona, Lluís Llach, ha defensat un nou país construït conjuntament amb tota la gent, siguin de dretes o d’esquerres. Llach vol "demostrar al món que aquest moviment no el mena ni mana ningú" i conclou: "Ens menem i manem nosaltres mateixos".

Marta Rovira, per la seva banda, ha demanat que cadascuna de les més de 1.000 persones que han assistit a l’acte convenci com a mínim a deu indecisos i ha llançat un missatge als líders de Podem: "La revolució que volen fer a l’Estat està passant ara i d’aquí 15 dies a les urnes". Els candidats garrotxins de Junts pel Sí, Lluís Guinó i Meius Ferrés, també han acompanyat als "primers violins de la llista" en paraules de Lluís Llach.
 

Míting de Junts pel Sí a Olot. Foto: Martí Albesa

 

Totes les notícies de Junts pel Sí de les eleccions del 27-S

Totes les notícies de les eleccions al Parlament 2015 27-S

Enquestòmetre: tots els sondejos de les eleccions del 27-S

Perfils: qui és qui a Junts pel Sí

Gràfic interactiu: totes les llistes del 27-S per demarcacions

Totes les fotos de la campanya de les eleccions del 27-S

Arxivat a