Olot dedica un cicle teatral a William Shakespeare

La ciutat programa més d'un centenar d'activitats culturals fins a finals d'any

Andreu Oliveras
14 de setembre del 2015
Actualitzat a la 13:05h

Els responsables d'Olot Cultura, presentant la programació fins a finals d'any. Foto: Andreu Oliveras


Olot ha presentat la programació cultural de la ciutat fins a finals de desembre. Al propers mesos hi ha previstes més d'un centenar d'activitats. Destaca un cicle dedicat a William Shakespeare. Aprofitant que el 2014 es va commemorar els 450 anys del naixament de l'autor anglès i que el 2016 és el quart centenari de la seva mort, el Teatre Principal aprofita el 2015 per centrar-se en el dramaturg.

El cicle començarà el proper 25 i 26 de setembre amb la representació de 'Macbeth: El zim-zam de l'ambició', a càrrec de les companyies garrotxines Disset Catorze i Bas Teatre i amb la direcció de Joan Fluvià. Fins al desembre també es podrà veure el 'Micro-Shakespeare', que Toti Toronell i Quim Domene van portar al National Theatre de Londres.

Entre les propostes shakespearianes destaca un musical hip-hop basat en 'El somni d'una nit d'estiu' que s'anomena 'Shakespeare on the beat'. 'Ricard de 3r' - una adaptació de Ricard II portada a l'actualitat -, 'Els dolents de Shakespeare' de Manel Barceló i 'Parking Shakespeare' són algunes de les altres propostes del cicle. 

Fusionar Jazz i Flamenc

Dins la programació musical sobresurt el Cicle de Jazz Olot, que aquesta temporada es fusiona amb el flamenc. Un concert de Marc Miralta i Flamenco Reunion i un altre de Carles Benavent Trio, Raynald Colom i Tomasito volen tornar a omplir la sala El Torín. Fins a la capital garrotxina també vindrà Mladen Tcholitch, guanyador del 53 Concurs de Piano Maria Canals. 

Altres concerts seran els dels 'The Rusties Blues Band', 'Rooms i Harvest', 'Dinatatak' i el musical 'Gisela y el libro mágico'. 
 

Tota la programació cultural d'Olot

Arxivat a