La Carnavalesca guanya la Batalla de les Flors

Totes les carrosses premiades

per Redacció NacióLaGarrotxa.cat, 6 de setembre de 2015 a les 05:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La Carnavalesca guanya el premi de millor carrossa de la Batalla de les Flors. Foto: Martí Albesa


'Frozen', la carrossa de la Carnavelsca d'Olot-Garrotxina, s'ha endut el primer premi de la Batalla de les Flors 2015. Inspirada amb la pel·lícula de Disney, el jurat ha considerat que aquesta ha estat la millor de les set carrosses que aquest any participaven a l'acte del Centre d'Iniciatives Turístiques.


En segona posició ha quedat la penya Embalats de Sant Miquel, amb una carrossa que s'anomenava 'Cinc anys d'Embalats'. Tercera ha quedat 'Ja és l'hora', de l'Associació Cultural i Sardanista Flor de Fajol. Els Almogàvers s'han endut la quarta posició per 'Fortalesa Almogàver' i la cinquena plaça ha anat a parar als Marrinxos amb la carrossa 'Mar...inxos'. 

També participaven al concurs, tot i que no han obtingut cap premi, els Marxosos de Santa Pau i la penya Els Titots. L'acte s'ha pogut desenvolupar amb normalitat, sense presència de pluja. Els presentadors d'aquesta edició han estat Joel Tallant i Joan Soler, de Ràdio Olot. 
 

Galeria de Fotos Batalla de les Flors 2015 (Martí Albesa)

 

Els Marrinxos han quedat quarts a la Batalla de les Flors 2015. Foto: Martí Albesa

 

Participació